Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ 2013 , προκήρυξη ΕΛΤΑ 2013


1.400 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ (Κριτήρια, μόρια, δικαιολογητικά)
Δεκάδες προκηρύξεις με τις οποίες θα προσληφθούν 1.400 εποχικοί υπάλληλοι ΕΛΤΑ , θα εκδώσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα. Η λήξη των συμβάσεων των προηγούμενων εργαζομένων εντός του Ιουνίου αναγκάζουν τα ΕΛΤΑ να προχωρήσουν σε νέες προσλήψεις για την κάλυψη των πρόσκαιρων αναγκών των καταστημάτων τους.
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνες ή 4μηνες συμβάσεις εργασίας, οι οποίες δεν παρατείνονται ούτε ανανεώνονται. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι προσλήψεις θα γίνουν στα καταστήματα όλης της Χώρας.
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι:  ΔΕ Διανομέων, Δε οδηγών, ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και ΥΕ Διαμετακομιστών.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις νέες θέσεις μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους εντός 10ημερών από τη δημοσιοποίηση της προκήρυξης. Η κατάθεση θα γίνεται στη διεύθυνση : Ελληνικά ταχυδρομεία Α.Ε. – Κεντρική Υπηρεσία Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού Τμήμα Προσλήψεων, Απέλλου 1, Τ.Κ. 10188, Αθήνα
Ο φάκελος των δικαιολογητικών περιλαμβάνει: Αίτηση ΣΟΧ.2.ΑΣΕΠ, πιστοποιητικό εμπειρίας, απολυτήριο ΙΕΚ, Λυκείου ή Γυμνασίου, φωτοτυπία ταυτότητας, βεβαιώσεις χρόνου ανεργίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πιστοποιητικό ΑΣΠΕ για πολύτεκνους. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με βάση τα προσόντα που ορίζονται στην κάθε ειδικότητα. Μεταξύ αυτών, προβάδισμα στο διορισμό έχουν όσοι διαθέτουν την υψηλότερη μοριοδότηση , η οποία  καθορίζεται από συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια (βλ. πίνακας μορίων ). Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική  βαθμολογία , προηγείται εκείνος που διαθέτει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο, δηλαδή το χρόνο ανεργίας. Αν αυτές και πάλι συμπίπτουν, προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.
Οι υποψήφιοι που απέτυχαν στους διαγωνισμούς έχουν δυνατοτητα υποβολής ένστασης εντός 10 ημερών από τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων. Η ένσταση πρέπει να κατατεθεί απευθείας στο ΑΣΕΠ μέχρι και 10 ημέρες από την ανάρτηση των πινάκων κατάταξης των επιλεγέντων



Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ 2013 , προκήρυξη ΕΛΤΑ 2013 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου