Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Άνοιξε η αίτηση για 2.417 προσλήψεις με πεντάμηνα του ΟΑΕΔ

Άνοιξε η αίτηση για 2.417 προσλήψεις με πεντάμηνα του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή στην Κοινωφελή Εργασία για 2.417 προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ με την έκδοση της 2ης προκήρυξης . Οι αιτήσεις από τους ανέργους γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο site του ΟΑΕΔ oaed.gr . Οι ενδιαφερόμενοι για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ ,δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις καθόλη την διάρκεια του 24ωρου κατά τις εργασιμες και τις αργίες. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκίνησε από τις 10 π.μ.(ΠΡΩΙΝΗ) της 11/07/2015 και λήγει στις 12 μ.μ. (ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ) της 20/07/2015.
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υ̟πηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών ̟πρόσβασης (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό).   Για την υποβολή αιτήσεων πρέπει να μεταβείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από αύριο στις 10 το πρωί 11 Ιουλίου 2015 και λήγει στις 12 το μεσημέρι τη μεθεπόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015. Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:
    Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.     Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.    
Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.    
Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους.   
  Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Δείτε περισσότερα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου