Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών αστυνομικών από την επίθεση στο Ντάλας

Σε πέντε ανέβηκε ο αριθμός των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους από πυρά ελεύθερων σκοπευτών, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κοντά στο δημαρχείο του Ντάλας, μετά τις επιθέσεις αστυνομικών σε βάρος Αφροαμερικανών

Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας, οι τρεις ύποπτοι που συνέλαβε η αστυνομία, εξ αυτών μια γυναίκα, υποστήριξαν ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί στο Ντάλας. Η πόλη κηρύχθηκε από τις αρχές σε κατάσταση πολιορκίας, και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευση πτήσεων πάνω από το κέντρο της πόλης.
«Το τέλος έρχεται» φώναξε ένας ακόμη φερόμενος ως δράστης ο οποίος έχει περικυκλωθεί από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SWAT). Οι αρχές ανταλλάσσουν πυρά με το δράστη.
Εκρήξεις ακούγονται στο σημείο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας του Ντάλλας με δεύτερο ύποπτο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ζωσμένος με βόμβες.Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ύποπτος δεν είναι συνεργάσιμος και νωρίτερα πυροβολούσε σποραδικά κατά αστυνομικών.
Σε συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο των κοινωνικών δικτύων εμφανίζεται ένας από τους ενόπλους να ανταλλάσσει πυρά με έναν αστυνομικό, τον οποίο τραυματίζει εξ επαφής. Δεν είναι γνωστό αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι ένας εκ των τεσσάρων που τραυματίστηκε θανάσιμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου